Losos v sýrovo-bylinkovém těstíčku
Už je to dávno, kdy losos byl běžnou rybou v českých řekách a chudina ho pokládala za své nejobyčejnější jídlo. Dnes je vše jinak. Stále si na něm sice pochutnáváme, ale už ne tak často. Zkuste jej připravit třeba v lahodném těstíčku.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos v sýrovo-bylinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YV6A
Moje poznámka
Losos v sýrovo-bylinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YV6A
Nejnovější recepty
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 7 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 16 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 16 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 16 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 16 hodinami
Nádivka podle naší babičky
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
mruberova před 21 minutami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
Horyna77 před 1 hodinou
Mrkvové řezy s mascarpone
Lusyl před 2 hodinami
Piškotový beránek
Pajkujka před 3 hodinami
Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami
JulkazPaseky před 3 hodinami
Velikonoční plnka/nádivka
Lucie1001 před 4 hodinami
Kuře na zelí
Walderama08 před 4 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
princeesofpink před 4 hodinami
Pampeliškový med
MiraAbel0S2 před 4 hodinami
Tématické fráze:
obalený losos,
losos v syrovem testicku,
smažený losos v těstíčku,
smažený losos,
treska v bylinkovém těstíčku,
losos recepty,
losos recept,
losos obalený,
barva masa lososa,
recepty z lososa,
losos barva masa,
ryba v bylinkovém těstíčku,
lisovaný losos,
losos v těstíčku_recept,
smazeny losos vtesticku,
losos smažený v těstíčku,
obalovany losos,
rybí filety v bylinkovém těstíčku,
losos v listovém těstíčku,
medvědí česnek losos
Suroviny:
losos,
citron,
vejce,
sůl,
koření polévkové,
česnek,
list medvědího česneku,
libeček,
sýr tvrdý,
mouka hladká,
olej
Komentáře (18)