Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 875 kJ / 2 360 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,48 g |
Tuky | 92,56 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 350 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 337,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Babiččin koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZjD
Moje poznámka
Babiččin koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZjD
Nejnovější recepty
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 1 hodinou
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 12 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 13 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Afrika řezy
JanaK24 před 58 minutami
Vepřové maso se žampiony a rýží
Moanka před 1 hodinou
Plátky krkovice zapečené s cibulí a dvěma druhy sýrů
Moanka před 1 hodinou
Čevapčiči podle starých kuchařek
Moanka před 1 hodinou
Langoše jednohubky
Marcela0123 před 3 hodinami
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 7 hodinami
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 9 hodinami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 12 hodinami
Tématické fráze:
koláče recepty,
babiccin kolac,
babiččiny koláče,
babičiny koláče,
babičin štrůdl,
babiččin meruňkový koláč,
babiccin svestkovy kolac,
babicin kolac,
švestkovy kolač na ruby,
babiččin jablečný koláč,
babičin švestkový koláč,
babiččin jablečný koláč na ruby,
meruňkový koláč s pudinkem babiččiny,
babičin merunkový koláč,
babičin mazanec,
babiččiny recepty merunkový koláč,
babiččiny kolače s jablky,
babiccin mazanec,
babicinykolace,
babičiny recepty koláče
Suroviny:
mouka polohrubá,
prášek do perníku,
cukr moučkový,
máslo,
med,
vejce,
mléko,
tuk,
zavařenina,
cukr
Komentáře (5)