Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 853 kJ / 2 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,01 g |
Tuky | 203,94 g |
Vláknina | 33,85 g |
Cholesterol | 1,62 g |
Sodík | 8,44 g |
Sůl | 20,75 g |
Sacharidy | 82,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zelí povaříme s kmínem a důkladně ho vycedíme.
Krok 2: Do kastrolu si dáme trochu oleje, dáme nakrájenou slaninu, osmahneme dozlatova drobně nakrájenou cibuli a vše vmícháme do zelí.
Krok 3: Mleté maso osolíme, opepříme, vmícháme do něj 2 vejce a mouku a promícháme.
Krok 4: Lehce vymazaný a strouhankou vysypaný pekáč pak naplníme polovinou zelí, na něj navrstvíme směs z mletého masa a na něj zbylou vrstvu zelí a v předehřáté troubě zapékáme asi 25 minut.
Krok 5: Zbylá 3 vejce rozšleháme s mlékem a paprikou a po dokončení pečící doby zalijeme zelí v pekáči a dopečeme ještě 5 minut.
Zveřejněno 9. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uherské zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2GW1
Moje poznámka
Uherské zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2GW1
Nejnovější recepty
Kůzlečí roláda s nádivkou
Přidáno před 4 hodinami
Topinky se zajíčky
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční lívance
Přidáno před 7 hodinami
Kinder mléčný řez
Přidáno před 8 hodinami
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 22 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší špenát
joanam před 1 hodinou
Kuře na medu
Lubos74 před 5 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 5 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 5 hodinami
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 7 hodinami
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 14 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 18 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 19 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 19 hodinami
Tématické fráze:
co ze zbytkem červeného zelí,
co se zbytkem červeného zelí,
vietnamské recepty top recepty,
zelí recept,
zapékané uherské zelí,
uherské recepty,
babicovy dobroty recepty kološvarské zelí,
uherske zeli s mletým masem,
co se zbytkem zeli,
co se zbytky zelí,
babicovy recepty zapékané mleté maso se zelím,
babicovy zelí,
kolosvarske zeli babicovy dobroty,
kure na uherskem zeli,
dokončení zelí při vaření,
uherská mouka
Suroviny:
zelí kysané,
maso mleté,
sůl,
pepř,
kmín mletý,
olej,
paprika sušená sladká,
mouka hladká,
vejce,
mléko,
cibule,
slanina anglická,
strouhanka
Komentáře (9)