Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 163 kJ / 2 190 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,84 g |
Tuky | 160,05 g |
Vláknina | 15,19 g |
Cholesterol | 453 mg |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 2,93 g |
Sacharidy | 26,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Divočáček na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N78p
Moje poznámka
Divočáček na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N78p
Nejnovější recepty
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno před 21 hodinami
Zapečená brokolice
Přidáno 12. 3. 2025 16:02
Halušky s peperonatou
Přidáno 12. 3. 2025 14:02
Krkonošské sváteční škubánky
Přidáno 12. 3. 2025 13:55
Zapečený bramborový knedlík s brokolicí
Přidáno 12. 3. 2025 13:50
Báč s vinnou klobásou
Přidáno 12. 3. 2025 13:41
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská jemná polévka
Sahula před 5 minutami
Nejlepší koblihy, jaké znám
lendlova.j před 7 minutami
Africké kuře
Tommyk před 25 minutami
Pikantní špecle se slaninou a rajčaty
Lucie1001 před 1 hodinou
Vepřové nudličky podle Milana
agsk1 před 2 hodinami
Kuřecí "čína" se zelím
Horskadana před 2 hodinami
Žampionová omáčka
Ashelin před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
PetrHajny před 4 hodinami
Banánové muffiny
Markeeta před 4 hodinami
Kulajda s cibulí
Monika146 před 5 hodinami
Tématické fráze:
nalozeny divocak,
bylinky na divočinu,
medajlonky z divočáka,
kančí medajlonky,
medailonky z divočáka,
bylinky na divocaka,
divočak na smetaně,
pupek z divočáka,
divočák naložený,
divočák na bilinkach,
bilinky na divocaka,
grilovany divocak,
kančí medailonky,
divočina bylinky,
divocak medajlonky,
recept na kančí medajlonky,
kuřecí medailónky na bylinkách,
naložený divočáka,
medailonky na bylinkách,
byliny na divočáka
Suroviny:
hřbet kančí,
majonéza,
víno červené,
olej,
čerstvé bylinky,
koření na divočinu,
česnek sušený,
sůl,
pepř,
cibule,
olej,
bujón,
mouka hladká,
voda
Komentáře (16)