Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 984 kJ / 474 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,78 g |
| Tuky | 21,35 g |
| Vláknina | 4,85 g |
| Cholesterol | 64 mg |
| Sodík | 36 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 64,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená jablka s drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8vr
Moje poznámka
Zapečená jablka s drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8vr
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 3 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 6 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 7 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 8 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 9 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 10 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 11 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 12 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 12 hodinami
Tématické fráze:
jablka s drobenkou,
jablka.cz,
zapečená jablka,
jablka s posypkou,
rychlovka z jablek,
zapečené jablka,
koupím jablka,
recepty z jablek,
rebarbora zapečená s drobenkou,
jablka zapecena s posypkou,
zapekane jablka s posypkou,
jablka s drobenkou recept,
jablka s mandlemi a drobenkou,
jablka se žmolenkou,
jablka z drobenkou,
jablka recepty,
zapečená jablka s ořechy,
pečená jablka s posypkou,
jablko s drobenkou,
zapecena jablicka
Suroviny:
máslo,
strouhanka,
jablko,
cukr skořice,
ořechy sekané,
rozinky,
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
máslo,
tuk hera
Komentáře (7)
zizala: S rybízem to bude taky