Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 287 kJ / 69 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 0,34 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paprikáš z kuřecích křídel nebo stehen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVlK
Moje poznámka
Paprikáš z kuřecích křídel nebo stehen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVlK
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 13 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
danal před 1 hodinou
Dalmatské čufty
Ceesay před 9 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 12 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 13 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 14 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 15 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 16 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 16 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 18 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí stehna na paprice,
kuřecí křidla na paprice,
výborné recepty z kuřecích stehen,
kurecí paprikáš,
kuřecí stehna na paprice recept,
paprikáš,
recepty z kuřecích stehen,
kuřecí spodní stehna na paprice a česneku recept,
křídla na paprice,
kuřecí stehna recepty,
kuřecí stehno na paprice,
paprikáš recept,
výborný paprikáš,
paprikas video,
co uvařit z kuřecich stehen,
kuřecí stehna a křídla,
kuřecí stehna a křidla recepty,
křídla na paprice recept,
jak uvarit paprikac,
guláš z kuřecích spodních stehen
Suroviny:
maso kuřecí,
cibule,
paprika sušená sladká,
sůl,
kmín mletý,
česnek,
mouka hrubá,
olej
Komentáře (15)
Ba ne
To je Kuře na paprice popětadvacáté
Fíííha, to je tu pomalu jak v molekulární kuchyni
Ja pouzivam hrubou mouku na vsechno, vcetne vanocniho cukrovi.
Klara: paprikáš u nás bývá často,
Pajaska: ano, väčšinou hrubou múkou, pri hladkej je väčší predpoklad, že zhrudkovatie. Ovšem aj pri hrubej, čťava musí vrieť a múku púšťam medzi prstami a vždy tam, kde to bublá