Postup přípravy
Krok 1: Filet z lososa nakrájíme na tenké plátky cca 3mm, okořeníme a pokapeme citronem.
Krok 2: Na plátek položime celé fazolky, zarolujeme, spíchneme párátkem a pečeme na másle. Podáváme jako dekoraci na hotový pokrm nebo samostatně jako jednohudky či předkrm.
Zveřejněno 21. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lososové kytičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NE22
Moje poznámka
Lososové kytičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NE22
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 13 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 13 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 13 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 13 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 15 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 16 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 16 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 17 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 17 hodinami
Tématické fráze:
plátky z lososa,
lososová pomazánka z dušeného lososa,
losos wellington,
předkrm z lososa,
lososový předkrm,
recept losos předkrm,
tenký plátek lososa,
lososí plátky recepty,
losos předkrmy,
luxusní pomazánka z lososa,
losos s fazolky,
losos červená řepa,
filet plátky losos předkrm,
profi recepty losos,
losos plátky koření předkrm,
recept losos červená řepa,
losos a červená řepa recept,
předkrm z losose,
profi fotky pokrmů,
předkrm losos
Suroviny:
losos,
fazolky zelené,
koření na ryby,
máslo,
citron
Komentáře (11)