Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 066 kJ / 1 689 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 169,82 g |
| Tuky | 103,37 g |
| Vláknina | 8,34 g |
| Cholesterol | 458 mg |
| Sodík | 2,00 g |
| Sůl | 4,98 g |
| Sacharidy | 17,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slaninou protkaná kuřecí prsa v hořčičné šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qArD
Moje poznámka
Slaninou protkaná kuřecí prsa v hořčičné šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qArD
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 1 hodinou
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 3 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 11 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 14 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 14 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 16 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 17 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 18 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí prsa na hořčici,
kuřecí prsa se slaninou,
kuřecí prsa s hořčící,
přírodní kuřecí prsíčka,
prošpikování masa,
kuřecí prsa se šťávou,
kuřecí prsíčka na štávě recepty,
kuřecí prsa recepty,
kureci na stave,
kureci prsava stave,
kuřecí prsa v celku,
prirodni kureci prso slaninou,
kureci prsa v horcicí,
kuřecí prsa v celku recept,
kuřeci prso se slaninou,
kureci maso se stavou,
kuřecí prsa slanina,
kuřeci maso na štavě,
kureci na hořčicí,
kureci prso v celku
Suroviny:
prsa kuřecí,
slanina,
olej,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
hořčice kremžská,
voda,
máslo,
bylinky
Komentáře (18)
Fantome,klidně uvař a přidej třeba jako podobný
Pajajo-byla jsem na vážkách,jestli hořčici obyčejnou,nebo kremžskou,ale měla jsem z obyč.strach,aby nebylo jídlo moc kyselé a té kremžské bylo v ledničce tak akorát a opravdu to bez jakéhokoliv použití dalšího koření sedlo
PetiKu.-přivádíš mě do rozpaků