Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 656 kJ / 1 830 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,92 g |
| Tuky | 135,67 g |
| Vláknina | 30,34 g |
| Cholesterol | 618 mg |
| Sodík | 428 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 45,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tofu cheesecake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N7RN
Moje poznámka
Tofu cheesecake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N7RN
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 12 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 15 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
danal před 1 hodinou
Dalmatské čufty
Ceesay před 9 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 12 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 12 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 14 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 15 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 16 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 16 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 17 hodinami
Tématické fráze:
čím nahradit syr philadelphia,
čím nahradit tofu,
čím nahradit ricottu,
cheescake z tofu,
philadelphia sýr nahradit,
tofu recepty,
dia cheesecake,
cheescake s tofu,
tofu cheescake,
cheesecake bez mouky,
jak vypadá tofu,
originální cheesecake,
dietní cheesecake,
čím nahradit riccotu,
zdravý cheesecake,
tofu,
peceme z tofu,
cheesecake recept,
cheesecake recepty,
recepty z tofu
Suroviny:
tofu natural,
sýr ricotta,
vejce,
semínka lněná,
semínka slunečnicová,
ořechy vlašské,
kokos,
lusk vanilkový,
citron,
stevie
Komentáře (11)
Tanicka: Jinak se mi recept moc zamlouvá, prima zdravá varianta, zvlášť ten korpus. Kolik tak asi té vody na namočení? Popř.jaká je konzistence těsta před pečením? Díky a