Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 901 kJ / 932 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,28 g |
Tuky | 8,61 g |
Vláknina | 13,92 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 228 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 178,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlo-lilko-zelo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmB8
Moje poznámka
Knedlo-lilko-zelo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmB8
Nejnovější recepty
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 1 hodinou
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 3 hodinami
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 8 hodinami
Bryndzové pirohy
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suz4n před 23 minutami
Španělské ptáčky se smetanovou omáčkou
Andyzvesnice před 39 minutami
Netradiční cibulačka se žampiony
Andyzvesnice před 41 minutami
Pikantní čočka
Karel849 před 46 minutami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
JanaVoza před 2 hodinami
Panenka s mačkaným hráškem a pečeným bramborem
Benetka před 3 hodinami
Tvarohové tiramisu
3M_BOYKA před 3 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
evavolflova před 5 hodinami
Koka sušenky
faluska před 6 hodinami
Tématické fráze:
polentovy knedlik recept,
polentový knedlík,
recept polentovy knedlik,
špičaté zelí recepty,
varianty vepro knedlo zelo recept,
lilkové knedlíky recept,
polenta polotovar recepty,
varit se skodou,
lilek-jako polotovar,
knedlo zelo s kysanym zelim,
recepty -vepřo, knedlo,zelo,
polentovy knedlik se zelim,
knedlo lilek zeli,
recept lilko,knedlo zelo,
recept špičaté zelí,
polentovy knedlik recepty,
online knedlo zelo,
zeli spicate recept
Suroviny:
mléko,
voda,
polenta,
vývar zeleninový,
lilek,
česnek,
olej olivový,
sůl,
zelí kysané
Komentáře (12)