Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 724 kJ / 651 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,38 g |
Tuky | 36,31 g |
Vláknina | 20,11 g |
Cholesterol | 108 mg |
Sodík | 4,13 g |
Sůl | 10,30 g |
Sacharidy | 51,78 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kotlety naklepeme, nařízneme, osolíme a na oleji po obou stranách dozlatova opečeme.
Krok 2: Vyjmeme je, do tuku přidáme nakrájenou cibuli, zpěníme ji, zasypeme paprikou, zalijeme vývarem, okořeníme česnekem utřeným se solí a drceným kmínem.
Krok 3: Přidáme nakrájené zelí a kotlety a společně dusíme doměkka.
Krok 4: V polovině dušení přidáme smetanu, v níž jsme rozmíchali mouku, přisolíme.
Zveřejněno 4. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sikulské žebírko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgkg
Moje poznámka
Sikulské žebírko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgkg
Nejnovější recepty
Zapékané těstoviny se špenátem podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 19 hodinami
Linecký talíř
Přidáno 6. 4. 2025 12:34
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno 6. 4. 2025 12:01
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno 6. 4. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 35 minutami
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
gabikka před 3 hodinami
Jablečná bábovka
Dagemar před 4 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 6 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 14 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 14 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřové žebírko sikulské,
sikulské vepřové žebírko,
sikulský vepřový plátek,
sikulsky platek,
sikulské zelí,
sikulský guláš,
sikulská kotleta,
sikulske maso,
sikulské kotlety,
hospodské zelí,
sikulské vepřové,
vepřové po sikulsku,
sikulský kotlet,
sikulské vepřové maso,
vepřové sikulské,
žebírko,
vepřové sikulské žebírko,
sekulské žebírko,
veprove zebírko po sikulsku,
sikulská vepřová
Suroviny:
kotleta,
vývar,
olej,
cibule,
paprika sušená sladká,
česnek,
kmín drcený,
zelí kysané,
smetana,
mouka hladká
Komentáře (15)