Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 853 kJ / 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,90 g |
Tuky | 6,76 g |
Vláknina | 2,55 g |
Cholesterol | 56 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 7,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Husarský závitek -DIA verze
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k6n6
Moje poznámka
Husarský závitek -DIA verze
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k6n6
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 8 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 12 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 17 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 5 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 6 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 9 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 9 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 10 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 10 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 11 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 12 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 12 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 12 hodinami
Tématické fráze:
husarské závitky,
husartský závitek,
husarský plátek,
dia recepty masové závitky,
husarský vepřový závitek,
husarský guláš,
husarsky zavytek,
on line kuchařka,
kuchařka on line,
vepřový závin husarský,
husarsky kureci zavitek,
dia vepřový závitek,
dia mou,
recept vepřovy husartsky zavitek,
husarsky kousek jidlo,
vepřový závitek husarský,
dia recepty z mletého masa,
jak spravne udelat zavitek,
recept - mlete hovězi - dia,
husárský řízek
Suroviny:
hovězí zadní,
sůl,
paprika sušená sladká,
cibule,
cibule,
mouka hladká,
olej
Komentáře (14)