Suroviny
Porce: 12 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 985 kJ / 1 191 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,80 g |
Tuky | 65,93 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 243 mg |
Sůl | 0,56 g |
Sacharidy | 124,16 g |
Postup přípravy
Pečeme na 180°C: 20-25 min. Po pěti minutách vyklopit ještě teplé z formy. Lehce pocukrovat a podávat vlažné.
Zveřejněno 10. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nektarinkové pusinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8wg
Moje poznámka
Nektarinkové pusinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8wg
Nejnovější recepty
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 4 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaný bůček pro babičky a dědečky
Přidáno před 8 hodinami
Hovězí kapsa pana lesního
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 18 minutami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 1 hodinou
Jablkový perník
vera64 před 1 hodinou
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 1 hodinou
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 1 hodinou
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 2 hodinami
Banánové vafle
PetrZappa před 2 hodinami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 2 hodinami
Brambory pečené s cibulí a žampiony
Slanky před 3 hodinami
Tématické fráze:
nektarinkové řezy,
žloutkové pusinky,
nektarinkové recepty,
nektarinkove muffiny,
co s bilkama,
nektarinkové,
nektar inkové,
co se zbylima bilkama,
parizske pusinky,
zloutkove pusinnky,
nektarinkové mufiny,
nektarinkové pečené kuře,
žloutkove .pusinky,
co delat s bilkama,
žloutkové pusinky,
žloutkovépusinky,
ovocné řezy nektarinkové,
zloutkovy pusinky,
na kolik se pecou pusinky,
nektarinkové dobroty
Suroviny:
bílek,
marcipán,
cukr moučkový,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
máslo,
kůra citronová,
nektarinky
Komentáře (9)