Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tortilla s mletym masem

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Temule

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 2 - 4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji si osmažíme cibuli, maso a papriku. Krok 2: Přidáme protlak nebo rajčatové pyré dochutíme soli, pepřem, trochou skořice a vše chvilku podusíme. Krok 3: Poté ke směsi přidáme fazole a česnek na plátky. Krok 4: Chvíli provaříme a můžeme servírovat do tortill. Krok 5: Do tortill jsem prvně dala maso pak čerstvou červenou cibuli, zalila jogurtovým dresingem (viz. poznámka) a zabalila a zakapala sladkým chilli. Tortilly jsem jen trochu prohrála na pánvi samozřejmě bez oleje.

Zveřejněno 14. 8. 2011

Poznámka autorky Temule

K tortillam se hodi jogurtovy dressing ,ktery si vzdy muzete ochutit podle sve chuti. ( cesnek, pazitka, kari, chilli atd...)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tortilla s mletym masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EKwY

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tortilla s mletym masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EKwY

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
tortily plněné mletým masem, plnena tortila mletym masem, zapečené tortily s mletým masem, plněné tortily mletým masem, náplň do tortily z mletého masa, tortila plněná mletým masem, plnena tortilla mletym masem, mexické fazole s mletým masem, tortilla plnena mletym masem, mleté maso do tortily, zapečená tortilla s mletým masem, tortilla recept, tortila recept, zapečené tortilly s mletým masem, tortila s hovezim masem, tortilla mleté maso, mleté maso tortilla, plněná tortilla s mletým masem, tortila mleté maso, tortila s mletym masom

Suroviny:
maso mleté, protlak rajčatový, cibule, česnek, paprika čerstvá červená, pasta papriková, fazole, sůl, pepř, skořice, tortilla

Přidat fotografie receptu