Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 041 kJ / 4 312 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,64 g |
| Tuky | 209,28 g |
| Vláknina | 19,00 g |
| Cholesterol | 1,10 g |
| Sodík | 810 mg |
| Sůl | 1,84 g |
| Sacharidy | 492,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocný řez s perníkovou příchutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xoDq
Moje poznámka
Ovocný řez s perníkovou příchutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xoDq
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 25 minutami
Domácí chléb II.
Penkapa před 45 minutami
Bramboračka
danal před 2 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 13 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 15 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 16 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 17 hodinami
Tématické fráze:
zlatý klas krémový prášek,
kremovy prasek zlaty klas,
krémový prášek,
pudink zlatý klas,
zlatý klas prášek krémový,
ovocny rez,
prasek zlaty klas,
levné ovocné řezy,
perníkové řezy s ovocem a želatinou,
co je kremovy prasek,
ovocné řezy,
puding s ovocné šťávy,
zlatý klas krémový prášek návod,
co je zlatý klas,
zlatý klas návod,
co je zlate klasy,
želatina s příchutí,
puding zlaty klas,
domaci zelatina ze zlateho klasu,
zlatý klas dr.oetker návod
Suroviny:
vejce,
prášek do perníku,
cukr krupice,
olej,
voda,
mouka hladká,
kakao,
koření do perníku,
marmeláda,
pudink vanilkový,
mléko,
mandarinky,
jahody,
želatina
Komentáře (13)
V Čechách místo Zlatého klasu možno použít "Krémový prášek".
Když Zlatý klas nemáme (dá se koupit jenom na Slovensku) a ani Krémový prášek, tak na hustý krém použijeme vanilkový pudink, do kterého přidáme 3 lžíce solamylu. A krém bude hustý a pevný.
Hanko, tvému ovocnému řezu s perníkovou příchutí posílám +10.
tejaja:co je Krémový prášek netuším
jooo,Hani
krásný moučníček