Djuveč (džuveč)
Tradiční balkánskou pochoutkou je djuveč s neodolatelnou kombinaci jemného koření, čerstvé zeleniny a šťavnatého masa. K tomuto sytému jídlu, které si vás podmaní svojí chutí, ani není potřeba vařit přílohu.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 595 kJ / 2 293 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 158,86 g |
Tuky | 53,95 g |
Vláknina | 25,55 g |
Cholesterol | 357 mg |
Sodík | 415 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 281,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Djuveč (džuveč)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADZP
Moje poznámka
Djuveč (džuveč)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADZP
Nejnovější recepty
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 13 minutami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 14 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sypaná tvarohová buchta
Noumik před 1 hodinou
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Milahu před 10 hodinami
Zelí s medem
pajaheltuska před 12 hodinami
Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Sahula před 12 hodinami
Netradiční dušené kysané zelí s přírodní krkovicí
Sahula před 12 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suz4n před 13 hodinami
Španělské ptáčky se smetanovou omáčkou
Andyzvesnice před 13 hodinami
Netradiční cibulačka se žampiony
Andyzvesnice před 13 hodinami
Pikantní čočka
Karel849 před 13 hodinami
Tématické fráze:
jak se vaří džuveč,
džuveč se sýrem,
balkánský džuveč,
kuřecí džuveč,
vepřový džuveč,
džuveč z mletého masa,
chorvatský džuveč,
džuvač,
džuveč z vepřového masa,
džuveč s rýží,
džuveč video,
džuveč rýže,
džueč,
bulharský džuveč,
hovězí džuveč,
džuvedž,
džuveč z kuřecího masa,
skopové maso recepty,
jak se dela dzuvec,
recept na vepřový džuveč
Suroviny:
maso hovězí,
maso vepřové,
maso skopové,
cibule,
rajče,
paprika,
baklažán,
paprika sušená sladká,
sádlo,
brambory,
rýže,
vývar masový,
bobkový list,
petrželka,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (18)