Marinovaný losos
Marinovaný losos je velkou delikatesou a snadno jej připravíte i doma. Chuť výrazné marinády a jemného masa lososa je skvělou kombinací, vhodnou zejména pro sváteční dny. Podávat můžeme s pečenými bramborami.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 330 kJ / 1 513 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,70 g |
| Tuky | 126,31 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 220 mg |
| Sodík | 2,79 g |
| Sůl | 6,82 g |
| Sacharidy | 8,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný losos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2GnP
Moje poznámka
Marinovaný losos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2GnP
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 45 minutami
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 2 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 14 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 15 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 16 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 17 hodinami
Tématické fráze:
marinovaný losos,
marinovany losos recept,
losos recepty,
marinovaný losos recepty,
losos,
top recepty losos,
marinování lososa,
losos recept,
jak dlouho dělat lososa,
losos marinovany,
recepty losos,
recepty na lososa,
recept losos,
losos top recepty,
recept na lososa,
recept na marinovaného lososa,
recept marinovaný losos,
jak dělat lososa,
marinovaný steak z lososa,
steak z lososa
Suroviny:
losos,
omáčka sojová,
víno bílé suché,
česnek,
sůl,
olej olivový,
maggi,
olej
Komentáře (36)
Jana Remkova, to je tvoj recept, ktory je iny a Teriayki tam nepatria,to bolo len tak pre zaujmavost aky je svet maly
bod odo mna
Podkova, nebo taky steak je ryba naporcovaná napříč hrudníkem, je tam dutina kde měla vnitřnosti, proto ta podkova.
Je tam ovšem páteř a kosti, to si musí každý sám ohlídat na talíři.
K té marinádě - osobně bych to tak dlouho nemarinoval, vždyť to musí přetlouct tu nádhernou chuť lososa.