Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 077 kJ / 257 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,41 g |
Tuky | 1,22 g |
Vláknina | 14,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červené bazalkové kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oADz
Moje poznámka
Červené bazalkové kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oADz
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Pečená jehněčí kýta
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční koláč
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy - hrnečkové
AndreaAbb před 4 minutami
Jidáše, jidášky…
stefi.f47 před 7 hodinami
Škubánky s mákem a škubánkové smaženky
Tereziena před 8 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Noe_tvori před 8 hodinami
Tvarohové noky
Lencadlo před 8 hodinami
Cibulová pomazánka s nivou
Michaela-w před 8 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
klarakucakova před 8 hodinami
Velikonoční beránek
Iveta_Brabcova před 9 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
Marketakrbcu před 9 hodinami
Sekaná s tvarohem
Antonausprag před 9 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho dusit kotlety,
rajčatovo bazalková omáčka,
doba dušení kotlety,
kotlety recept,
recepty kotlety,
recepty z kotlety,
co udelat z kotlety,
jak udělat kotlety,
jak dlouho dusit kotletu,
bazalková omáčka,
jak dlouho dusime kotlety,
kotlety ve vlastní štávě,
recept kotlety,
kotleta recept,
kotleta recepty,
kotlety,
labský kotlet kn zeli,
jaj udelat kotlety,
bačův cop,
kotlety jak dlouho
Suroviny:
kotleta,
cibule,
rajče cherry,
paprika čerstvá žlutá,
sušená bazalka,
protlak rajčatový,
solamyl,
masox,
mouka hladká,
sůl,
cukr,
olej,
pažitka,
sůl
Komentáře (14)