Suroviny
Porce: 4 - 5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 947 kJ / 943 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,01 g |
Tuky | 13,95 g |
Vláknina | 22,13 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 376 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 91,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulharská kapusta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNZY
Moje poznámka
Bulharská kapusta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNZY
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 15 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 19 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 19 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 21 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 6. 4. 2025 05:00
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 9 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 10 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 11 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 11 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 12 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 13 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 13 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 14 hodinami
Tématické fráze:
kapusta recepty,
bulharská kapusta,
jak spařit kapustu,
recepty z kapusty,
jak upravit kapustu,
kapusta recept,
jídla z kapusty,
recepty s kapustou,
kapusta s brambory,
kapusta jako příloha,
bulharska kapusta recept,
spareni kapusty,
recepty na jídla z kapusty,
kapusta,
zadělávaná kapusta eintopf,
bulharská jídla,
recepty bulharska kapusta,
dietní jídlo z kapusty,
zadělávaná kapusta s uzeným masem,
bulharská jídla recepty
Suroviny:
maso vepřové,
kapusta,
brambory,
cibule,
olej,
sádlo,
mouka hladká,
česnek,
sůl,
pepř
Komentáře (4)