Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bulharská kapusta

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

alena.kyp alena.kyp

Snadný

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 105 min

105 min (105 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 - 5

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 947 kJ /
943 kcal
Bílkoviny102,01 g
Tuky13,95 g
Vláknina22,13 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 376 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy91,38 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a dusíme asi hodinu. Krok 2: Kapustu nakrájíme na hrubší kousky a spaříme. Brambory nakrájíme na kostky a s kapustou vmícháme k podušenému masu, přisolíme a pod pokličkou dusíme do měkka. Krok 3: Na sádle nebo anglické slanině necháme zesklovatět nakrájenou cibuli a uděláme světlou jíšku. Po stáhnutí z ohně přidáme česnek a vše smícháme.

Zveřejněno 23. 9. 2011

Poznámka autorky alena.kyp

Recept jsem našla v knize "Muži v zástěře". Tam se doporučuje jako příloha brambory.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bulharská kapusta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nNZY

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bulharská kapusta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nNZY

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

No jíst to jde ,ale žádné orgie chuti to nejsou,takový bulharský eintopf. Kapusta je fajn,ale jde upravit rychleji a chutněji.Je to můj názor,tak se nenechte odradit ochutnejte.:-O

Kapusta je zdravá:-! Jen nevím, proč se kapusta má spařit. To aby byla rychleji měkká? Jinak to určitě bude moc dobré.:-)):yes:

I já jsem ráda za taková jídla! Možná je jich tady, jako hub, ale člověk má hned inspiraci, když se objeví "připomenutí";-)

Je pravda, že receptů s kapustou je tu jak hub po dešti, ale já mám ráda takováhle jídla:-p:yes:

Tématické fráze:
kapusta recepty, bulharská kapusta, jak spařit kapustu, recepty z kapusty, jak upravit kapustu, kapusta recept, jídla z kapusty, recepty s kapustou, kapusta s brambory, kapusta jako příloha, bulharska kapusta recept, spareni kapusty, recepty na jídla z kapusty, kapusta, zadělávaná kapusta eintopf, bulharská jídla, recepty bulharska kapusta, dietní jídlo z kapusty, zadělávaná kapusta s uzeným masem, bulharská jídla recepty

Suroviny:
maso vepřové, kapusta, brambory, cibule, olej, sádlo, mouka hladká, česnek, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu