Postup přípravy
Krok 1: Suroviny nakrajíme na kostičky či na přjatelné tvary pro napichování na okrasná bodátka, párátka nebo špejle.
Krok 2: Napichujeme dle chuti střídavě okurku, šunku, papriku a znovu okurku.
Krok 3: Rajčata nakrájíme na kolečka, stejně tak sýr Jadel a položíme ho na rozkrájené rajčata. Můžeme zasypat bylinkami.
Zveřejněno 15. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Talíř k večeři i vínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j29B
Moje poznámka
Talíř k večeři i vínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j29B
Nejnovější recepty
Loštická pomazánka s paprikou
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí srdíčka s paprikami a rajčaty
Přidáno před 2 hodinami
Makovec s povidly a pomerančem
Přidáno před 3 hodinami
Koláčky s nektarinkou
Přidáno před 3 hodinami
Králík na houbách v nízkosacharidové verzi
Přidáno před 3 hodinami
Závin s jablíčky a mákem
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka
Rena64 před 2 hodinami
Ořechová náplň (nejlepší, co znám)
Panova před 3 hodinami
Pěnová bábovka
Sefiragold před 4 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
MirkaP před 7 hodinami
Houbový pekáček
bobnak před 8 hodinami
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
bobnak před 9 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
pralinkaalenka před 9 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Januli-holky před 9 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
MARKANITA před 9 hodinami
Hermelín do trouby i na gril
Jasminka4 před 10 hodinami
Tématické fráze:
něco k vínu,
něco dobrého k vínu,
večeře s vínem,
něco k večeři,
co se hodí k vínu,
neco dobrého k večeři,
recepty k vinu,
něco k vínu recept,
neco na veceri,
co k vínu,
k vinu,
něco dobrého k vínu,
co dobreho k veceri,
jídla k vinu,
neco dobreho na večeri,
recepty něco k vínu,
neco k zakousnutí k vínu,
něco k vínu recepty,
neco na veceru,
něco na zakousnuti k vínu
Suroviny:
okurka čerstvá,
rajče,
paprika čerstvá červená,
šunka,
jadel,
petrželka
Komentáře (3)