Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 731 kJ / 1 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 355,14 g |
Tuky | 32,76 g |
Vláknina | 5,11 g |
Cholesterol | 830 mg |
Sodík | 2,15 g |
Sůl | 5,36 g |
Sacharidy | 31,30 g |
Postup přípravy
Podáváme s přílohou dle vlastní volby, doporučuji bylinkovou rýži.
Zveřejněno 27. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí řízky s bylinkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJrg
Moje poznámka
Kuřecí řízky s bylinkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJrg
Nejnovější recepty
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 10 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 11 hodinami
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 6 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Milahu před 6 hodinami
Zelí s medem
pajaheltuska před 8 hodinami
Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Sahula před 8 hodinami
Netradiční dušené kysané zelí s přírodní krkovicí
Sahula před 8 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suz4n před 9 hodinami
Španělské ptáčky se smetanovou omáčkou
Andyzvesnice před 9 hodinami
Netradiční cibulačka se žampiony
Andyzvesnice před 9 hodinami
Pikantní čočka
Karel849 před 9 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
JanaVoza před 11 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí řízky,
kuřecí roláda s bylinkovou náplní,
kuřecí řízky recepty,
kuřecí řízek,
svazování česneku,
bylinkova smes na rizky,
recepty bylinková náplň,
bilinkova náplň,
skřipec na závitky použití,
bylinková náplň,
kureci rizky recept,
kuřecí náplň se smetanou a bylinkami,
kuřecí prsní řízky na bylinkách,
mortadela kuřecí,
kuchynska uprava kuřecich řizku,
svazovani masa,
kuřecí mortadela,
jak poznám hotový řízek,
svazování masa provázkem,
skřipce na zavitky pouziti
Suroviny:
prsa kuřecí,
mortadela,
pepř,
sůl,
sýr,
hořčice pikantní,
česnek,
pažitka,
petrželka,
smetana,
olej,
mouka hladká,
vývar kuřecí,
pažitka,
petrželka,
smetana
Komentáře (16)