Škubánky II
Sladký staročeský pokrm, připravený z brambor, posypaný mákem smíchaným s cukrem. Řeč je samozřejmě o tradičních škubáncích, které můžete také znát pod názvem kucmochy. Jsou jednoduché, syté a výborné.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škubánky II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRV5
Moje poznámka
Škubánky II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRV5
Nejnovější recepty
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 55 minutami
Malinová bublanina
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové dukátky se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Kůzlečí roláda s nádivkou
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 18 minutami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 1 hodinou
Nejlepší špenát
joanam před 5 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 9 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 9 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 9 hodinami
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 11 hodinami
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 18 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 22 hodinami
Tématické fráze:
skubanky,
skubanky recept,
skubanky se strouhankou,
opečené škubánky,
škubánky smažené,
smažené škubánky,
škubánky s hladkou moukou,
šusterka,
vaření škubánky,
šusterky,
vyborne skubanky,
recept škubánky,
škubánky opečené,
jak se vaří škubánky,
jednoduché škubánky,
škubánky s mákem,
pečené škubánky,
recept na škubánky,
opečené škubánky s mákem,
vaření opečené škubánky
Suroviny:
brambory,
mouka hladká,
sůl,
cukr,
mák,
máslo
Komentáře (31)