Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 313 kJ / 75 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,48 g |
Tuky | 0,60 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 11,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát dietní z lahůdkového tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zx62
Moje poznámka
Salát dietní z lahůdkového tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zx62
Nejnovější recepty
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 18 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 22 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno 6. 4. 2025 11:00
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 6. 4. 2025 05:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 5 minutami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
trdlo před 6 minutami
Krtkův dort na plechu
gabikka před 2 hodinami
Jablečná bábovka
Dagemar před 3 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 3 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 13 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 13 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 14 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 14 hodinami
Tématické fráze:
lahůdkové tofu,
lahůdkové tofu recepty,
lahůdkové tofu recept,
tofu lahůdkové,
dietní rajčatový salát,
dietni recepty z tofu,
salat z tofu,
sojanéza recept,
knackenbrot,
tofu a recepty z něj,
tofu lahůdkové recepty,
zeleninový salát s tofu,
salát s tofu,
sojanéza,
recept sojanéza,
zeleninový salát s uzeným tofu,
sojanéza je dietní,
tofu recepty,
recept lahudkove tofu,
salaty z tofu
Suroviny:
tofu lahůdkové,
rajče cherry,
paprika čerstvá červená,
cibulka lahůdková,
okurka čerstvá,
knackebrot,
sojanéza,
kukuřice,
sůl,
pepř
Komentáře (15)