Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 332 kJ / 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,60 g |
Tuky | 23,39 g |
Vláknina | 0,48 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 3,13 g |
Postup přípravy
Krok 1: Paradajku zalejeme vriacou vodou, počkáme a zbavíme šupky. Pokrájame na kolieska.
Krok 2: Zapekaciu (bielu) misku vymastíme maslom.
Krok 3: Chlieb opečieme v hriankovači a potrháme do misky.
Krok 4: Na kúsy chleba poukladáme kolieska paradajky.
Krok 5: Hermelím prerežeme pozdĺžne a na trojuholníky. Mekkou stranou ich poukladáme na paradajky a chlieb.
Krok 6: Sem-tam dáme kúsočky masla a celé jemne posypeme provensálskym korením.
Krok 7: Dáme do mikrovlnky na 2-3 minúty.
Zveřejněno 22. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francuzák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAwj
Moje poznámka
Francuzák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAwj
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 6 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 8 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 12 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 13 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 4 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 5 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 5 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 8 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 9 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 10 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 10 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 12 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 14 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 14 hodinami
Tématické fráze:
apetit recepty na chleba,
polibek francůzák,
řez francouzský polibek,
francuzaky v mikrovlnke
Suroviny:
chléb,
sýr hermelín,
rajče,
máslo,
sůl,
koření provensálské
Komentáře (12)