Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 494 kJ / 2 030 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,16 g |
Tuky | 84,48 g |
Vláknina | 8,95 g |
Cholesterol | 499 mg |
Sodík | 370 mg |
Sůl | 0,79 g |
Sacharidy | 207,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koule na zelí v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4YL7
Moje poznámka
Koule na zelí v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4YL7
Nejnovější recepty
Barevná vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 5 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 8 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 22 minutami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 1 hodinou
Čevabčiči do trouby
Terenees před 2 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 3 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 3 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 3 hodinami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 3 hodinami
Tématické fráze:
koule v zelí,
mleté koule v zelí,
hrnec na zelí,
pomalý hrnec recepty,
maso na zeli v pomalém hrnci,
sekaná na zelí v pomalém hrnci,
mleté maso v pomalém hrnci,
zelí v pomalém hrnci,
zeli a koule ze sekane,
zelí v v pomalém hrnci,
koření sumak top recepty,
koule z mletého masa v zelí,
rýže s masem v pomalém hrnci,
mleté koule na zelí,
koule pomaly hrnec,
koule z mletého masa v pomalém hrnci,
recepty z mletého masa a zelí,
zelí a brambory v pomalém hrnci,
pomalý hrnec recepty zelí,
zelí recept v v pomalém hrnci
Suroviny:
maso mleté,
zelí kysané,
rýže,
cibule,
vejce,
koření domácí sekaná,
sůl,
pepř
Komentáře (15)