Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 146 kJ / 752 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,63 g |
Tuky | 25,13 g |
Vláknina | 11,94 g |
Cholesterol | 406 mg |
Sodík | 2,57 g |
Sůl | 6,40 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mletý steak v zelném listu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pXRQ
Moje poznámka
Mletý steak v zelném listu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pXRQ
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 12 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 21 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Piškotový dort potažený falešným marcipánem
Zemoska před 3 hodinami
Kuřecí stehenní řízky pečené na hořčici
Trol60 před 4 hodinami
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 11 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 11 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 11 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 12 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 12 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 13 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 13 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 15 hodinami
Tématické fráze:
bramboraky na zelnem listu,
jak sparit zelne listy,
mletý steak,
plné zelné listy,
mleté maso s rýží v zelném listu,
mlete maso v zelnem listu,
bramborák na zelném listu,
mlete maso v zelenem listu,
v zelném listu,
steak z mletého masa,
mlete hovezi vzelnem listu,
maso v zelenem listu recept,
mletý steak v troubě recepty,
mlety hovezi steak,
mleté maso v zelném listě nej,
jak spařit zelný list,
pokrm v zelném listu,
bramorák v zeném listu,
maso v zelnem listu,
hovězí maso v zelném listu
Suroviny:
listy zelné,
maso hovězí mleté,
žampióny,
slanina,
kůra citronová,
okurky sterilované,
pasta sardelová,
hořčice dijonská,
křen strouhaný,
cibule,
petrželka zelená,
máslo,
olej,
sůl
Komentáře (10)