Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 900 kJ / 454 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,39 g |
| Tuky | 16,70 g |
| Vláknina | 9,26 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 148 mg |
| Sůl | 0,28 g |
| Sacharidy | 27,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q5A9
Moje poznámka
Letní guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q5A9
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 15 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 18 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 18 minutami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 1 hodinou
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 3 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 11 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 14 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 15 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 16 hodinami
Tématické fráze:
guláš pro diabetiky,
guláš letní,
letní vepřový guláš,
recepty s počtem kcal,
dia recepty a kj,
guláš pro diabetika,
gulas kcal,
hovězí guláš kcal,
letní hovězí guláš,
recepty pro diabetyky,
plíčky na smetaně kj,
recepty kcal veprova kyta,
kalorie na guláš,
guláš bez sacharidů,
recept na gulas pro diabetiky,
veprova kyta recepty pro diabetiky,
jak mám spočítat 40 porci na gulas,
diety pro diabetyky,
krůtí guláš kcal,
kureci gulas pro diabetiky
Suroviny:
kýta vepřová,
olej,
cibule,
paprika sušená sladká,
sůl,
mouka hladká,
pórek,
kedlubna,
rajče
Komentáře (24)
255 kcal=1070KJ.
Recept je naprosto totožný, není mi jasné, proč uvádíš odchylné dávky, fakt podle knížky? (že by chyba tisku?), navíc podle mého měření, odpovídají ty mé
http://www.flora.cz/edenicek/eden_kalk.php
A vyšlo mi, že celkové množství sacharidů v jídle je 26 g,takže v 1 porci 13 g, bez brambor, ty je třeba pak připočítat. Doufám, že to mám dobře, když, tak to ještě zkontroluj