Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 820 kJ / 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,04 g |
Tuky | 22,88 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 326 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 84,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Generační dobrá zelnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYmG
Moje poznámka
Generační dobrá zelnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYmG
Nejnovější recepty
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 1 hodinou
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 9 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 22 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 22 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní čočka
Benetka před 5 minutami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 9 minutami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 1 hodinou
Cikánský řízek
lidunka76 před 1 hodinou
Šneky Pizza
jakub@V před 3 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 3 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
Miri O7 před 3 hodinami
Čočkový salát s baby špenátem
wimra před 4 hodinami
Žampionová smaženice se sýrem
ivan8 před 6 hodinami
Tématické fráze:
zelňačka z kyselého zelí s uzeným,
karolína štěstí z kuchyně recepty,
zelnačka z kyselého zelí,
zelňačka,
výborná zelnačka,
jak uvařit zelňačku,
zelňačka z čerstvého zelí,
recept na dobrou zelnačku,
dobrou zelňačku,
jak uvařit dobrou zelňačku,
jak ochutit zelí,
recept na výbornou zelnačku,
zelňačka z kyselého zelí a uzeným,
zelňačka podle karolíny,
jak ochutit zelňačku,
sladká zelňačka,
polévka z čerstvého zelí,
moc kyselá zelňačka,
zelnačka z vyvaru,
selska zelnacka
Suroviny:
zelí bílé hlávkové,
brambory,
vejce,
cukr,
ocet,
masox hovězí,
masox slepičí,
smetana sladká,
smetana kysaná,
kmín drcený,
mouka hladká,
voda,
sůl,
petrželka
Komentáře (28)