Suroviny
Porce: 2-3, podle velikosti jazyků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 320 kJ / 555 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,19 g |
Tuky | 26,37 g |
Vláknina | 12,80 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 377 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 53,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový jazyk na brusinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0WM
Moje poznámka
Vepřový jazyk na brusinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0WM
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 7 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 16 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehenní řízky pečené na hořčici
Trol60 před 6 minutami
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 6 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 6 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 7 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 7 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 7 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 8 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 8 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 10 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 10 hodinami
Tématické fráze:
vepřový jazyk,
vepřové jazyky,
vepřový jazyk cena,
vepřový jazyk recepty,
vepřový jazyk recept,
jak upravit vepřový jazyk,
úprava vepřového jazyka,
recepty z vepřového jazyka,
recept na veprovy jazyk,
naložené vepřové jazyky,
naložený vepřový jazyk,
jak upravit vepřový jazyka,
řízky z vepřového jazyka,
vepřový jazyk na smetaně,
jak nejlépe připravit vepřový jazyk,
cena vepřového jazyka,
vepřový jazyk naložený,
co z vepřového jazyka,
vepřové jazyky recepty,
jak připravit vepřový jazyk
Suroviny:
jazyk vepřový,
masox,
vývar,
víno červené dezertní,
kompot brusinkový,
šťáva citronová,
olej,
pepř mletý,
brusinky sušené,
máslo
Komentáře (14)