Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí prsíčka s nádivkou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

verynkaaa verynkaaa

Náročný

Doba přípravy 95 min Doba přípravy: 95 min

95 min (95 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 188 kJ /
3 630 kcal
Bílkoviny416,60 g
Tuky189,82 g
Vláknina23,45 g
Cholesterol 2,06 g
Sodík 5,70 g
Sůl13,70 g
Sacharidy54,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na plech nalijeme olej. Nakrájíme si papriky na proužky, rajčata na měsíčky, okurku i se slupkou a cibuli na kolečka. Pár nakrájených rajčat si dáme stranou a zbytek zeleniny rozložíme na plech. Krok 2: Na pánev si nalijeme trochu oleje. Když je olej rozpálený, opečeme na něm česnek, který jsme si nakrájeli na plátky. Chvíli ho opečeme a pak k němu přidáme šunku nakrájenou na krátké proužky a zbytek rajčat. Opečeme a zalijeme rozšlehanými vejci. Krok 3: Necháme chvíli péct bez míchání, jako bychom chtěli omeletu, přidáme hořčici a vše rozmícháme, abychom měli míchaná vejce. Odstavíme z ohně a připravíme si maso. Krok 4: Prsa si nařízneme, abychom utvořili kapsu. Kapsy rozevřeme, osolíme a vysypeme sladkou paprikou. Potom je plníme vaječnou směsí a uzavřeme je párátky, jehlicemi nebo skřipci. Krok 5: Naplněné kapsy obalíme několika plátky slaniny a rozložíme na zeleninu do pekáče. Dáme do trouby a pečeme cca 1 hodinu. Jako příloha jsou dobré brambory, hranolky nebo americké brambory.

Zveřejněno 21. 8. 2010

Poznámka autorky verynkaaa

Pokud máte prsíčka menší, můžete je jen posypat sladkou paprikou, obalit plátky slaniny a rozložit na zeleninu a vaječnou směs nasypat navrch.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mYA0

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mYA0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

eva hubova: Tak to jsem moc ráda, že se povedlo a chutnalo :-) A děkuji za fotečky :-K

Veroniko, bylo to moc dobré:-p:-pdělala jsem to podle návodu který jsi uvedla v poznámce, rajčata jsem měla keříčkové, do vaječné směsi přidala trochu zelené petrželky, přidala Ti pár foteček a:yes:+1

Tématické fráze:
kuřecí prsíčka recepty, kureci prsa s nadivkou, kureci prsicka s nadivkou, příloha ke kuřeti s nádivkou, kuřeci prsíčka, recept na kuřecí prsíčka, kuřecí plátky s nádivkou, recept z kurecich prsicek, recepty z kuřecích prsicek, skureci prsa s vajecnou nadivkoou, plněná kuřecí prsíčka recepty, recept na vykoštěná kuřecí stehna, nádivka vaječná, recepty na kuřecí prsíčka, kuřecí psrsicka nadivkou recepty, kuře na paprice recept, recept kuřecí plátky s nádivkou, kuřecí prsíčka kapsy, jakobychom, recepty naplněnou kuřecí kapsu

Suroviny:
prsa kuřecí, cibule, rajče cherry, okurka salátová, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, česnek, olej, šunka, vejce, hořčice plnotučná, slanina anglická, paprika sušená sladká

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu