Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 132 kJ / 1 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,20 g |
Tuky | 121,13 g |
Vláknina | 11,75 g |
Cholesterol | 800 mg |
Sodík | 517 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí oháňka na černo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJOW
Moje poznámka
Hovězí oháňka na černo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJOW
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 2 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 7 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 12 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 41 minutami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 1 hodinou
Fazolková omáčka
Sahula před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 3 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 4 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 5 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 5 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 7 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 7 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovězí oháňka recepty,
hovězí oháňka,
hovězí oháňka recept,
hovězí na černo,
pečená hovězí oháňka,
hovězí maso na černo,
oháňka,
hovězí ohánka-recept,
recept hovezi ohanka,
recepty z hovězí ohánky,
recepty hovězí oháňka,
maso na cerno,
recepty - hovězí oháňka,
pecena ohanka,
hovězí oháňka pečená,
hovězí oháňka na švestkách,
oháňka recept,
hvězí oháňka maso recepty,
ohaňka recepty,
hovězí oháňka alobal
Suroviny:
oháňka hovězí,
cibule,
máslo,
vývar,
zázvor,
kůra citronová,
bobkový list,
tymián sušený,
povidla švestková,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
ocet
Komentáře (17)