Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 385 kJ / 809 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,83 g |
| Tuky | 84,14 g |
| Vláknina | 4,06 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 7,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny nameleme na masovém strojku nebo nakutrujeme, promícháme.
Zveřejněno 25. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špeková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jONW
Moje poznámka
Špeková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jONW
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 13 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 22 minutami
Domácí chléb II.
Penkapa před 42 minutami
Bramboračka
danal před 2 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 13 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 15 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 16 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 17 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka ze špeku,
pomazánka špek,
pomazanka z špeku,
srekova pomazanka,
pomazánka recept z tyrolského špeku,
špeková pomazánka na chlebíčky,
špeková pomazánka na chuťovky,
recept na pomazanku ze speku,
pomazánky ze speku,
hajany.com-špeková pomazánka,
pomazánky špek,
recepty pomazánka špek,
špeková pomaánka,
recept na spekovou pomazanku,
šprkova pomazanka,
recept sambal oelek,
sambal oelek - recepty
Suroviny:
špek,
sýr tavený smetanový,
cibule,
česnek,
okurky sterilované,
sůl,
kečup sladký,
moravanka
Komentáře (8)
jenom dotaz: ten špek se předem neosmaží