Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Topinky k pivu

Hodnocení receptu je 4,7 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ladislav51

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 950 kJ /
2 378 kcal
Bílkoviny109,93 g
Tuky209,78 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 802 mg
Sodík 6,00 g
Sůl15,21 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Eidam nebo uzený blok nastrouháme, ostatní sýry nakrájíme na plátky. Krok 2: Nastrouhaný sýr vymícháme v míse s máslem, potom postupně přidáváme ostatní druhy sýrů, přiléváme pivo. Krok 3: Vše vymícháme v hladkou pastu. Krok 4: Nakonec zamícháme koření. Krok 5: Z krajíčků chleba připravíme na sádle topinky, které mažeme připravenou pomazánkou a zdobíme plátky vařeného vejce, petrželkou a bohatě zapíjíme pivíčkem.

Zveřejněno 7. 3. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Topinky k pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WPWW

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Topinky k pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WPWW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Pomazánka je výborná:yes::-p+

:-pZní to zajímavě a voňavě to si zaslouží bodík.Určitě se to u nás odskouší.:-))

Tohle je ovšem nářez, rozhodně vyzkouším...:-p

:yes::yes:

Tématické fráze:
topinky na sadle, pivní topinka, pivni syr na topinky, topinkové tyčinky, pizza tyčinky k pivu, tyčinky k pivu, topinky s pivním sýrem, pasta na topinky, topinka s pivním sýrem, pivní pomazánka na topinky, olomoucký sýr, sýr k pivu, pomazánky na topinky k pivu, bohaté topinky recept, pomazanka na topinky se sýrem, pomazánka k pivu na topinky, chlebové topinky na sádle, pivní pomazánka na topinku, k pivu top recepty, špekáčky na světlém pivu

Suroviny:
sýr pivní, sýr niva, sýr hermelín, sýr eidam, sýr romadur, máslo, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, kmín drcený, pivo světlé, sádlo, vejce, petrželka, chléb

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu