Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 951 kJ / 2 139 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,43 g |
| Tuky | 87,72 g |
| Vláknina | 15,80 g |
| Cholesterol | 1,12 g |
| Sodík | 741 mg |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 242,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0zB
Moje poznámka
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0zB
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 10 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 13 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 5 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 5 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 5 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 5 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 6 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 7 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 8 hodinami
Tématické fráze:
bramborové knedlíky od babičky,
plněné bramborové knedlíky od babičky,
bramborový knedlík plněný uzeninou receptura,
koprova omacka s knedlikem,
bramborový knedlík s,
příloha bramborový knedlík,
koprová omáčka s bramborem,
recepty bramborové plněné knedlíky,
jaké maso na koprovou omáčku,
knedlik s omackou,
knedlíky s omáčkou,
jaké maso na koprovku,
obalovaný knedlík,
bramborový knedlík,
koprová omáčka,
plneny obalovany knedlik,
bramporový knedlík s,
bramborová knedla,
příspěvek na bydlení 2020,
koprova omacka v multifunkcnim hrnci
Suroviny:
brambory,
sůl,
solamyl,
mouka hrubá,
krupice,
vejce,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
smetana 12%,
sůl,
sůl
Komentáře (28)
Nemám ráda obyč. knedlíky, ale koprovku miluju - skvělá vychytávka
magdalenka: Magdi, fritovat bych nedoporučila
Merylka a čo si myslíš, tie knedlíky miesto varenia obaľovať vo vajci a strúhanke a potom fritovať, prepieklo by sa to?
Moc a moc se omlouvám, že jsem prostě nenašla totožný recept, který tady už je od Žížalky. Přidala bych jen třeba foto k jejímu, abych ho trochu zase "vytáhla", protože je to fajn nápad.