Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 258 kJ / 62 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,75 g |
| Tuky | 0,32 g |
| Vláknina | 5,46 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 11,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Žľazy umyjeme, narežeme na plátky, vložíme do misky a zalejeme mliekom. Dáme na 12 hodín do chladu.
Krok 2: Potom plátky vyberieme a prepláchneme vodou.
Krok 3: Na oleji speníme narezanú cibuľu, vložíme plátky žliaz, osolíme, okoreníme, podlejeme vodou a dusíme 10 minút.
Krok 4: Potom vložíme na rezance narezanú papriku, na kocky nakrájanú paradajku, šampiňóny a pretlak, podľa potreby podlejeme horúcou vodou a podusíme ešte 10 minút.
Podávame s ryžou.
Podávame s ryžou.
Zveřejněno 5. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí žlázy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kOxr
Moje poznámka
Jehněčí žlázy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kOxr
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 7 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 7 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 7 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 9 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 10 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 10 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 11 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 11 hodinami
Tématické fráze:
beraní žlázy,
jehněčí koule,
jehneci varlata,
skopové žlázy,
jídlo z jehněčích žláz,
beraní žlázy recept,
recept na jehněči koule,
příprava beraních varlat,
recept na beraní koule,
beraní varlata recept,
jehneci koule recept,
jehneci varlata recept,
beraní žlázy recepty,
skopove koule,
skopove varlata recepty,
recept jehneci varlata,
skopove zlazy recept,
berani varlatarecept,
co ze žláz z berana,
recepty berani zlazy
Suroviny:
jehněčí žláza,
cibule,
olej,
paprika,
rajče,
žampiony sterilované,
protlak rajčatový,
pepř bílý mletý,
sůl,
mléko
Komentáře (8)