Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 129 kJ / 987 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 182,13 g |
Tuky | 10,09 g |
Vláknina | 15,18 g |
Cholesterol | 375 mg |
Sodík | 610 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 37,43 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborovou kaší.
Zveřejněno 9. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí prsa na bazalce a paprice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wRzg
Moje poznámka
Krůtí prsa na bazalce a paprice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wRzg
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 11 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 13 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 13 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 13 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák na plech
Wolfova10282 před 6 hodinami
Omáčka s hovězím masem
jayjayka před 6 hodinami
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 8 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 9 hodinami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 9 hodinami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 10 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 10 hodinami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 10 hodinami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 11 hodinami
Tématické fráze:
krůtí na bazalce,
připrava krůtí prsou,
kruti prsa v troube,
krůtí kostky na paprice,
krutí maso na bazalce,
krůtí na paprice,
krůtí prso recepty,
krůtí prsa na másle,
krůtí prsa,
krůtí prsa recepty,
krůtí prsa papriky recept,
krůtí prsa recept,
kuřecí prsa na bazalce,
krůtí prsa s bramborovou kaší,
krůtí prso v troubě,
recepty na krůtí prsa,
bazalka recepty,
krůtí plátek na bazalce,
prsa na bazalce,
krůtí v troube
Suroviny:
cibule,
česnek,
prsa krůtí,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá červená,
masox,
kmín celý,
sušená bazalka,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (9)