Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 189 kJ / 2 435 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 225,15 g |
Tuky | 105,12 g |
Vláknina | 23,88 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 6,37 g |
Sůl | 16,69 g |
Sacharidy | 135,21 g |
Postup přípravy
Zalijeme smetanovou omáčkou a posypeme hrubě strouhaným sýrem (Blaťácké zlato, ementál, cheddar).
Vložíme do trouby, rozehřáté na 200°C a zapékáme asi 40 minut. Především kontrolujeme propečenost bramborových plátků.
Zveřejněno 10. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená ryba ve smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N5gN
Moje poznámka
Pečená ryba ve smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N5gN
Nejnovější recepty
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 14 minutami
Boží milosti
Přidáno před 12 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 22 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasické palačinky
Coolbins před 14 minutami
Argentinská křídla
wimra před 36 minutami
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 53 minutami
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 8 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 9 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 9 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 10 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 10 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 11 hodinami
Tématické fráze:
ryba na smetaně,
omáčka na rybu,
smetanová omáčka na rybu,
omáčka na ryby,
ryba ve smetanové omáčce,
smetanová omáčka na ryby,
omacky na ryby,
ryba v omacce,
pečená ryba s omáčkou,
zapečená ryba se smetanou,
treska ve smetanové omáčce,
pečena ryby,
pečená ryba,
ryba se smetanou,
ryba smetanova omáčka,
ryba na smetanové omáčce,
smetanové omáčky na ryby,
pečena ryba se syrem,
ryba ve na smetaně,
ryby na smetaně
Suroviny:
treska,
žampióny,
vejce,
brambory,
sýr blaťácké zlato,
máslo,
pepř,
sůl,
máslo,
mouka hladká,
bujón,
smetana,
ocet
Komentáře (6)