Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 060 kJ / 1 209 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,34 g |
Tuky | 99,98 g |
Vláknina | 15,61 g |
Cholesterol | 277 mg |
Sodík | 419 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 58,30 g |
Postup přípravy
Vzniklou omáčkou poléváme přílohu, zvolenou dle vlastní chuti.
Zveřejněno 17. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí oháňka s česnekovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o64L
Moje poznámka
Hovězí oháňka s česnekovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o64L
Nejnovější recepty
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 3 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 4 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 5 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 8 hodinami
Piškotový beránek II
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 1 hodinou
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 1 hodinou
Borůvkové muffiny
NikolaV před 2 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 2 hodinami
Čokoládový pohár s mascarpone
Mariis před 2 hodinami
Mléčné francouzské houstičky
Zuzkamo před 3 hodinami
Sypaný jablkový koláč
lacoji před 3 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
jestedka před 3 hodinami
Pečené medvědí brambory
trdlo před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí oháňka recept,
hovězí oháňka,
co je hovězí oháňka,
hovězí ohánka recepty,
ohánka,
co je oháňka,
recepty z hovězí ohánky,
hovezi ohanka co to je,
maso s česnekovým přelivem,
česnekovo špenátový přeliv top recepty,
hovězí oháňka využití,
co je to oháňka,
oháňka co to je,
oháňka co to je?,
co je to hovězí oháňka,
recept hovězí oháňka,
videorecept hovězí ohanka,
preliv na hovězího masa,
ohánka recepty,
vyvar z hovezi ohanky
Suroviny:
oháňka hovězí,
česnek,
smetana ke šlehání,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
máslo,
olej,
mouka hladká,
bujón
Komentáře (10)