Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 188 kJ / 45 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 0,20 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uzené kosti dáme vařit do tlakového hrnce. Část vývaru použijeme do zelí zbytek na polévku. Takže si do tlakového hrnce můžeme přidat koření i zeleninu na polévku.
Krok 2: Po uvaření polévky vývar přecedíme a z kostí obereme maso.
Krok 3: Zelí: Cibulku nakrájíme na drobno a krátce na oleji orestujeme.
Krok 4: Poté přidáme česnek nakrájený na plátky a také krátce orestujeme.
Krok 5: Přidáme červené zelí (neproplachujeme), zasypeme 1 lžící hladké mouky a promícháme.
Krok 6: Zalijeme uzeným vývarem, přidáme kmín, jalovec, trochu cukru a dosolíme. vDusíme pod poklicí 10 minut. Občas promícháme.
Podáváme s bramborovým knedlíkem a obraným uzeným masem.
Podáváme s bramborovým knedlíkem a obraným uzeným masem.
Zveřejněno 10. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červené zelí vařené v uzeném vývaru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D82n
Moje poznámka
Červené zelí vařené v uzeném vývaru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D82n
Nejnovější recepty
Barevná vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 5 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 14 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 28 minutami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 1 hodinou
Čevabčiči do trouby
Terenees před 2 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 3 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 3 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 3 hodinami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 4 hodinami
Tématické fráze:
vařené zelí,
varene zeli recept,
zelí vařené,
červené zelí,
jak vařit červené zelí,
červené zelí ke kačeně,
vařené sterilované zelí,
recept na červené zelí,
recept na vařené zelí,
vareni cerveneho zeli,
vaření zelí,
zelí ke kačeně,
recept vařene zeli,
jak uvařit červené zelí,
jak uvařit zelí,
polévka z červeného zelí,
červené zelí s uzeným,
vařit červený zelí,
červené zelí recept,
varene kysele zeli
Suroviny:
kosti uzené,
česnek,
cibule,
olej,
mouka hladká,
jalovec,
kmín celý,
sůl,
cukr,
zelí červené
Komentáře (13)