Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 239 kJ / 774 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 164,72 g |
| Tuky | 7,36 g |
| Vláknina | 2,88 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 398 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 10,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Osolené řízky, obalíme v klasickém trojobalu a osmažíme. Do mísy nakrájíme na menší kousky zeleninu, a ještě teplé řízky nakrájíme na kousky a přidáme k zelenině, osolíme, opepříme a přidáme majonézu.
Krok 2: Teplá strouhanka krásně nasákne majonézu a maso je velmi křehké. Výborné a rychlé pro návštěvy.
Zveřejněno 26. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rM1L
Moje poznámka
Řízkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rM1L
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 1 hodinou
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 10 hodinami
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 12 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 17 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno 22. 12. 2025 07:15:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 8 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 10 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 12 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 13 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 13 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 13 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 13 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 13 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 14 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 14 hodinami
Tématické fráze:
řízkový dort,
řizkovy,
rizkovy dort recept,
dort řízkový,
řízkový dort fotografie,
rizkovydort,
recept řízkový dort,
řízková kuchařka
Suroviny:
prsa kuřecí,
rajče,
paprika čerstvá bílá,
okurka salátová,
sůl,
pepř,
majonéza
Komentáře (5)