Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 298 kJ / 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,74 g |
Tuky | 50,64 g |
Vláknina | 0,53 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 470 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 13,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný steak s kaparovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o61L
Moje poznámka
Marinovaný steak s kaparovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o61L
Nejnovější recepty
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 10 minutami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 16 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 20 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 21 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 22 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 6. 4. 2025 05:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krtkův dort na plechu
gabikka před 8 minutami
Jablečná bábovka
Dagemar před 1 hodinou
Salát z červené řepy
Radka61 před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 11 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 11 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 12 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 12 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 14 hodinami
Tématické fráze:
kapari omacka,
marinovaný hovězí steak,
hovězí s kaparovou omáčkou,
capari omáčka,
omáčka z kapari,
kaparová omáčka ke steakum,
kaparová omáčka,
omáčky ke steakům kaparová,
capary omáčka,
omáčky na hovězí steaky,
vepřový steak s kaparovou omáčkou,
seznam kaparova omáčka,
kaparová omáčka se smetanou,
omáčky ke steaku,
kapary omacka,
omáčka na hovězí steak,
kaparová omáčka na stejk,
hovezi steak s kapary,
andrea káparová,
co to je capary
Suroviny:
steak hovězí,
olej,
omáčka sojová,
ocet balsamiko,
rozmarýn čerstvý,
tymián,
smetana sladká,
šťáva citronová,
kapary,
žloutek,
sůl
Komentáře (10)