Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 851 kJ / 1 159 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,12 g |
| Tuky | 61,89 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 831 mg |
| Sodík | 1,84 g |
| Sůl | 4,42 g |
| Sacharidy | 20,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízečky s náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wj38
Moje poznámka
Řízečky s náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wj38
Nejnovější recepty
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 3 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 4 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 19 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin
Lucy27 před 49 minutami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 1 hodinou
Moji utopenci
marky79 před 2 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 2 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 2 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 2 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 3 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 4 hodinami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 4 hodinami
Tématické fráze:
náplň do kotlet,
plněné řízečky,
plnene veprove rizecky,
řízečky z kotlety,
nápln do kotlety,
smažený řízečky v pikantní strouhance,,
řízečky,
řizečky plněné,
plněné řízečky,,
vepřové kotlety s pikantní náplní,
napln do plnenych rizku,
řízečky v solamylu,
vepřove rizecky plnene,
plněné pikantní řízečky,
naplne do rizku,
rizecky solamyl,
vepřové plátky s naplní vajíček,
naplne do kotlet,
náplň kotlety,
plnene papriky vajickovou smesi
Suroviny:
kotleta vepřová,
vejce,
klobása,
cibule,
olej,
sůl,
sýr niva,
paprika čerstvá červená,
pórek,
solamyl,
vejce,
strouhanka,
olej
Komentáře (9)