Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 298 kJ / 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,74 g |
Tuky | 50,64 g |
Vláknina | 0,53 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 470 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 13,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný steak s kaparovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o61L
Moje poznámka
Marinovaný steak s kaparovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o61L
Nejnovější recepty
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 11 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 12 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 12 hodinami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 9 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 9 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 9 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 11 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 11 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 12 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 12 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 12 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 14 hodinami
Tématické fráze:
kapari omacka,
marinovaný hovězí steak,
hovězí s kaparovou omáčkou,
capari omáčka,
omáčka z kapari,
kaparová omáčka ke steakum,
kaparová omáčka,
omáčky ke steakům kaparová,
capary omáčka,
omáčky na hovězí steaky,
vepřový steak s kaparovou omáčkou,
seznam kaparova omáčka,
kaparová omáčka se smetanou,
omáčky ke steaku,
kapary omacka,
omáčka na hovězí steak,
kaparová omáčka na stejk,
hovezi steak s kapary,
andrea káparová,
co to je capary
Suroviny:
steak hovězí,
olej,
omáčka sojová,
ocet balsamiko,
rozmarýn čerstvý,
tymián,
smetana sladká,
šťáva citronová,
kapary,
žloutek,
sůl
Komentáře (10)