Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 697 kJ / 1 123 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,47 g |
Tuky | 62,97 g |
Vláknina | 23,05 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 464 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 109,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí vnitřnosti na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zxGq
Moje poznámka
Jehněčí vnitřnosti na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zxGq
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 8 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 22 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 7 hodinami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 7 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 7 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 7 hodinami
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 7 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 8 hodinami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 8 hodinami
Club sušenky
Kerstein před 9 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 9 hodinami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 11 hodinami
Tématické fráze:
skopové vnitřnosti,
jehněčí slezina,
skopove vnitrnosti recepty,
guláš z jehněčích vnitřností,
recept na skopové vnitřnosti,
skopový guláš z vnitřností,
srnčí vnitřnosti,
skopové vnitřnosti recept,
jehněčí vnitřosti,
jídlo z jehněčích vnitřností,
skopové maso vnitřnosti,
gulaš ze skopovych vnitrnosti,
recept skopové vnitřnosti,
vnitřnosti ze skopového,
guláš z vnitřností,
jahňacie vnútornosti,
pečené jehněčí vnitřnosti,
recept na srnčí vnitřnosti,
vnitřnosti skopové recept,
skopove vnitrnosti-recepty
Suroviny:
zelí pekingské,
vnitřnosti jehněčí,
cibule,
mrkev,
hrášek,
kukuřice,
fazolky zelené,
máslo,
paprika sušená sladká,
sůl,
bobkový list,
pepř
Komentáře (4)