Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 562 kJ / 373 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,02 g |
Tuky | 27,61 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,40 g |
Sůl | 5,70 g |
Sacharidy | 11,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čínská slepice s červeným olejem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M5yO
Moje poznámka
Čínská slepice s červeným olejem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M5yO
Nejnovější recepty
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 2 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 3 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 16 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 16 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 16 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Máslový mazanec
P@cka před 26 minutami
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 38 minutami
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 11 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 13 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 13 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 13 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 15 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 15 hodinami
Tématické fráze:
slepice podle jany bouškové,
slepice podle bouškové,
červený olej,
vip prostřeno jana boušková,
slepice do bezvědomí,
slepice bouskova,
slepice recept,
slepice dle jany bouškové,
slepice jany bouškové,
cerna slepice recept,
cervena slepice podle jany bouskove,
boušková slepice,
jana boušková recept slepice,
slepice podle jany boušková,
vip prostřeno recepty jana boušková,
recepty jany bouškové,
jana boušková recepty,
slepice recept prostreno,
slepice od jany bouškové,
pokrmy ze slepice
Suroviny:
slepice,
omáčka sojová,
olej,
hořčice plnotučná,
víno bílé,
vývar,
pepř,
sůl
Komentáře (36)