Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí v ústřicové omáčce

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 652 kJ /
634 kcal
Bílkoviny83,76 g
Tuky14,40 g
Vláknina18,30 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 5,01 g
Sůl10,60 g
Sacharidy32,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na co nejtenčí plátky a ty na nudličky. Krok 2: Nejlépe se nám to bude dělat, pokud maso bude mírně zmrzlé. Krok 3: Vložíme nejméně na 2 hodiny do marinády z ústřicové a sójové omáčky a rýžového vína. Krok 4: Mezitím na nudličky pokrájíme zeleninu a rozebereme brokolici. Krok 5: Na pánvi rozpálíme dostatečně olej a maso i s marinádou na něm zprudka opékáme asi 3 minuty. Krok 6: Poté vyjmeme, přidáme trochu oleje a vložíme restovat zeleninu, brokolici až naposled. Krok 7: Když je zelenina na skus, vrátíme maso, přidáme podle chuti ještě ústřicovou omáčku a prohřejeme. Krok 8: Podáváme s nudlemi nebo rýží basmati (jasmínovou).

Zveřejněno 11. 1. 2012

Poznámka autorky 1974andrea

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Y1V

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Y1V

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

kuchař: tak jestli toto vypadá nejedle, tuším u vás, "kuchaři", problém se zrakem.. co tak zajít na oční:-? nebo rovnou něco uvařit a předložit nám své jedlé jídlo, ať čumíme;-)

1974andrea:bych do toho cmrndla decánek brzdový kapaliny :-D:-D:-D:-D

kuchař:Tak dobrou chuť Vám přeji a zapít vyjetým olejem. Na zdraví:-D

Moc pěkné:-p+:yes:

kuchař:a jakou značku, prosím? Michelinky?

vypadá to nejedle a nebudu to zkoušet radeji budu jíst pneumatiky :-!:-!:-!:-!

magdalenka:Magdi, děkuji moc:-K

Vyzerá to báječne. Aj s tým sezamom.:yes:

1974andrea: není zač..já nejsem žádný anální alpinist(a nemám proč jím býti..)...prostě, když se mi něco líbí, chválím..a ráda:-K:-K:-)

Mockrát děkuji všem za milé komentáře a Nadi tobě především, ty víš, jak člověka potěšit:-K

:-);-):yes:+

1974andrea: no fakt..alespoň dle mého..moc se mi líbí:-K
ne že by tvé ostatní ne:-8;-):-D ale tato obzvlášť:-):yes:

rebeka:Fakt si myslíš, že je nejhezčí?:-O To si myslím, že tam mám lepší výtvory, ono hlavně najít v tomhle každodenním soumraku trochu denního světla je kumšt:-))

ta fotka..to je teda mazec..podle mě nejhezčí od tebe:yes::yes:
jídélko asi taky nebude k zahození, což;-):-p:-?:-D:yes::yes:

Dobré papaníčko!:yes::-p

Načíst další komentáře (3)

Tématické fráze:
ústřicová omáčka, ustřicová omáčka recepty, ústřicová omáčka recept, ůstřicová omáčka k masu, kuřecí maso v ústřicové omacce, recepty z ustricove omáčky, kuřecí v ustricove omacce, recept ustricova omáčka, hovězí nudličky v ustricove omáčka, ustriciva omáčka recept, hovězí na brokolicové omáčce, omacky z hoveziho, maso v ustřicové omáčce, vepřová maso v ústřicové omáčce, kuřecí nudličky v ustřicové omáčce, veprove maso s ustricovou omackou, veprove maso v ustricove omacce, hovezi v sojove omacce, ústřicové omáčky, zelenina na ústřicové omáčce

Suroviny:
roštěná hovězí, mrkev, paprika čerstvá červená, cibule, brokolice, ústřicová omáčka, omáčka sojová, víno rýžové, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu