Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 324 kJ / 1 989 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 232,23 g |
| Tuky | 104,79 g |
| Vláknina | 8,45 g |
| Cholesterol | 475 mg |
| Sodík | 2,52 g |
| Sůl | 5,05 g |
| Sacharidy | 26,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí ragů s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A9JO
Moje poznámka
Kančí ragů s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A9JO
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 8 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 13 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 20 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 4 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 6 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 8 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 9 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 9 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 9 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 9 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 9 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 10 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 10 hodinami
Tématické fráze:
ragů ze zvěřiny,
kančí maso recepty ragú,
ragú z divočiny,
zvěřinové ragů,
zverinove ragu recept,
kančí maso s brusinkami,
kančí s brusinkami,
kančí plec ragu,
ragů z kančího masa,
jak naporcovat kance,
kanec ragu,
kanec s brusinkami,
zvěřinové ragů s brusinkami,
zvěřina s brusinkami,
kančí rag,
srnci ragu s brusinkami,
ragů s brusinkami,
kanciragu,
recept na kance,
recepty z kance
Suroviny:
plec kančí,
brusinky,
pancetta,
vývar masový,
cibule,
bobkový list,
sůl,
kmín mletý,
pepř,
sádlo,
cukr
Komentáře (14)
Obsazeno