Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Teplý salát (porajská večeře)

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

blazena.blazkova

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 213 kJ /
1 007 kcal
Bílkoviny158,05 g
Tuky28,10 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 365 mg
Sodík 1,79 g
Sůl4,45 g
Sacharidy22,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uvaříme těstoviny dle návodu a nebo použijeme těstoviny, které nám zbyly od oběda. Krok 2: Pak si na pánvi osmahneme kuřecí maso a hlívu ústřičnou. Krok 3: Kořeníme dle chuti-já dávam podravku. Je dobré nechat nějakou domu smažit pod pokličkou, aby nebyla hlíva tvrdá. Krok 4: Když je vše měkké, přidáme těstoviny. Mícháme. Krok 5: Pak přidáme nastrouhaný eidam a mícháme, dokud se pěkně nerozplizne. Podáváme ještě za tepla.

Zveřejněno 24. 1. 2012

Poznámka autorky blazena…

Rychlé a chytré, zbydou-li těstoviny, ale já to dělám i když máme prostě chuť z těstovin čerstvě uvařených.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V08M

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V08M

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Devět bodů za uvařené těstoviny promíchané s masem, podravkou a cituji - rozplizlým - eidamem? Vážně? Osobně body nesbírám a ani příliš nesleduji, ale je mi předem líto budoucích příchozích, kteří by se počtem bodů chtěli řídit při výběru, co uvařit...:-(

Bibinka:Bibi, tomu se říká kouzlo nechtěného:-D.
Sama mám Amicu..

Blaženo - tohle jídlo je opravdu jedlé:yes::-D

bože :D trapas.

spagetka::-D:-D:yes: máš pravdu;-)

Amica je značka našeho sporáku, mikrovlnky a trouby, jestli mi někdo nevěří, můžu vám to klidně dokázat.

Já se vám fakt divím, že se hned koukáte jestli ty fotky nejsou převzaty..já vím, že se to nesmí, ale už mi to přijde od některých přehnaný..tak se nezlobte za názor..ptž někdy co se tu dočítám za dohady, musím se tomu smát a nevěřím vlastním očím, že některý věci dokážou napsat dospělí lidé..jinak recept super, inspirace dobrá a přeju všem krásný zbytek večera..

Bibinka: Bibi, Ale takhle podobně se zobrazuje Amica na sporácích, je to i značka sporáku a dalších elektr.spotřebičů

Bibinka: To je sporák:-D Ale taky mne to zarazilo :-D;-)

Chci se zeptat, proč jue na té fotce jméno Amica:-O:-? Vypadá to, že fotka není tvoje:-?

:-p+8:yes:Príma jídlo,ale já bych tu hlívu také trošku při dušení podlila:-)

Ano:-))...+1:yes:

Není potřeba tu hlívu trošinku podlít? Jinak se mi recept moc líbí a hlívu mám moc ráda;-)

Tak to můžu;-);-);-):yes::yes::-p

:yes:+1:-p:-p

Tématické fráze:
těstovinový salát teplý s hlívou ústřičnou, salát k večeři, večeře recepty, vecere z hlivy, recept k večeři, teply ťěstovinovy salat recept, teply testovinovy salat s hlívou ústřičnou, recepty na večeři, oběd s těstovinami, co uvařit teplého k večeři, co uvařit když zbydou testoviny, rychlá večeře hliva, recept na teplý salat, rychlé večeře z hlívy ustřičné, vecere s mozarelou, kdyz nam zbyly testoviny, co uvařit s hlívy ústřičné, vecere hliva, recepty na elektr.panev, salát z hlívy ústřičné

Suroviny:
maso kuřecí, hlíva ústřičná, sýr eidam, těstoviny, podravka, sůl, petrželka

Přidat fotografie receptu