Suroviny
Porce: 1-2 porce podle toho, kolik kdo sní
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená stehna na cibuli a sušených rajčatech s celerovými hranolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jL2W
Moje poznámka
Dušená stehna na cibuli a sušených rajčatech s celerovými hranolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jL2W
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 5 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 15 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno 19. 4. 2025 22:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Praizlerka před 2 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 2 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 3 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 3 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 5 hodinami
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 5 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 5 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 7 hodinami
Tématické fráze:
antónia mačingová recept na celerové hranolky,
dušená kuřecí stehna podle macingove,
dušené kuřecí stehna-mačingová,
celerové hranolky podle mačingové,
antonie macingová,
jak připravit sušená rajčata,
dušená kuřecí stehna mačingová,
kuřecí stehna s hranolkami,
dušená dietní kuřecí stehna,
jak zužitkovat hroznové víno,
mačingová dušene kuře,
kuřeci stehna s hranolkama,
kuřecí stehno s hranolky,
celerové hranolky+dušená kuřecí stehna,
kuřecí stehno s celerem podle mačingové,
mačingova dušena stehna,
kuřecí stehna s hranolky,
dušená stehna mačingová,
kruti stehno z cibuli podle macingove recept,
recept na dušené krutí stehno dle mačingové
Suroviny:
stehno kuřecí,
cibule,
rajče sušené,
olej olivový,
sůl,
pepř,
kmín celý,
Komentáře (14)